Ouderportaal Inschrijven
  1. Home
  2. KDV / Peuterwerk
  3. BSO
  4. Gastouderbureau
  5. Over ons
  6. - Zorg in huis
  7. - Vacatures
  8. - Oudercommissie (OC)
  9. - Historie
  10. Praktisch
  11. Contact

Zorg in huis

Bij de Bieënkorf vinden we het belangrijk dat iedereen kan groeien binnen de grenzen van zijn of haar eigen kunnen. Dit geldt zeker ook voor onze pedagogisch medewerkers en gastouders. Zodat zij ervoor kunnen zorgen dat alle kinderen zich optimaal ontwikkelen en kunnen blijven ontwikkelen. 

Kennis en ervaring in huis
Om onze kennis en ervaring aan te vullen en een zo compleet mogelijk pakket aan zorg te bieden, werken we continu samen met allerlei partners. Zo werken we samen met onder andere het consultatiebureau, de basisscholen, jeugdhulp-organisatie Trias, Bibliotheek Salland, logopedie, fysiotherapie, taalpunt Olst-Wijhe, het toegangsteam van de gemeente Olst-Wijhe en Mijnplein en de Mare. 

"Door samen te werken met andere partijen in ons kindercentrum zelf, hebben we alle zorg in huis en kunnen we u ontzorgen."
 

Een aantal samenwerkingspartners uitgelicht:

Trias
De expertise van jeugdhulp-organisatie Trias zetten we in om sommige kinderen betere kansen te geven. Dit zijn kinderen die net even wat meer begeleiding nodig hebben. In ons kindercentrum worden deze kinderen - in een klein groepje - door een medewerker van Trias begeleid. Lees hier het interview met Francis Bruggeman.
Lees hier meer over de Dagbehandeling Jonge Kind (DJK) van Trias.

Bibliotheek Salland
De Bieënkorf heeft een bibliotheek in huis, met een wisselcollectie van bibliotheek Salland. Alle kinderen van het kindercentrum krijgen een bibliotheekpas voor onze collectie én voor Bibliotheek Salland. Lees hier verder voor meer informatie over de bibliotheek op de Bieënkorf.

Logopedie
Het is mogelijk dat kinderen hun logopedie-behandeling op de Bieënkorf krijgen. Met name op vrijdagochtend wordt hier veel gebruik van gemaakt. Het activiteitenprogramma van ons kindercentrum en het daarbij horende woordweb wordt onder andere in de behandeling gebruikt. Lees hier een interview met logopediste Joyce Hendriks.

Consultatiebureau
Lees hier het interview met Jacomijn Dees.

Bekijk alle samenwerkingspartners
Financiering

Kinderopvangtoeslag

De financiering zal voor de meeste ouders via de kinderopvangtoeslag plaatsvinden. De gemeente Olst-Wijhe vindt het belangrijk dat álle kinderen gebruik kunnen maken van een voorschoolse voorziening (Peuterwerk). Daarom is er voor gezinnen die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag een speciale regeling. Neem hiervoor contact op met info@bieenkorf.nl of 0570-524114.

Tarieven 2023


Onze LRK -nummers die nodig zijn voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag:

  1. KDV 103623929
  2. GOB 199759480
  3. VSO en BSO Bonte Bende, Bikkels en SportBSO 146051622
  4. BSO Binkies, Banjers, Bengels, Bende en Branies 214084395

Toeslag berekenen

Het bedrag aan kinderopvangtoeslag is afhankelijk van veel factoren. Benieuwd wat u aan toeslag ontvangt? Doe de berekening.

Mijn toeslag berekenen
Bekijk pagina
  1. Sitemap
  2. Privacyverklaring