Ouderportaal Inschrijven
 1. Home
 2. Corona
 3. KDV / Peuterwerk
 4. - Onze werkwijze
 5. - Peuterwerk
 6. - Trias DJK
 7. - Bibliotheek op de Bieënkorf
 8. - Feest- en sluitingsdagen, tegoeden en ruilen
 9. BSO
 10. Gastouderbureau
 11. Over ons
 12. Praktisch
 13. Contact

Peuterwerk

Peuterwerk
De peutergroep is voor kinderen van twee tot vier jaar. In deze groep worden peuters spelenderwijs gestimuleerd in hun ontwikkeling en ook alvast voorbereid op de overgang naar de basisschool. Spelen met leeftijdsgenootjes, knutselen, vertellen in de kring, kleuren, vormen en emoties herkennen: peuterwerk levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van uw kind. We hebben daarbij veel aandacht voor taalontwikkeling.
Peuterwerk is de eerste stap in de richting van de grote wereld en een ideale plek voor peuters om andere kinderen te ontmoeten.

“Wist u dat wij een eigen bibliotheek hebben?”

> Lees meer over Onze werkwijze

We kunnen ons voorstellen dat u eerst een kijkje wilt nemen bij Kindercentrum de Bieënkorf of informatie wilt krijgen over het peuterwerk.
In verband met de ontwikkelingen rond Covid-19 organiseren wij op dit moment geen meespeelochtenden.
U kunt wel contact met ons opnemen en uw vragen stellen of overleggen of er andere mogelijkheden zijn om een indruk te krijgen van Kindercentrum de Bieënkorf.


Over de Bieënkorf
Kindercentrum de Bieënkorf in Wijhe biedt opvang in een vertrouwde omgeving voor kinderen van baby tot puber. Het transparante gebouw waar het kinderdagverblijf, peuterwerk en de buitenschoolse opvang gevestigd zijn, is een veilige omgeving om te spelen en te leren. Daarnaast werken we continu samen met allerlei partners, zoals jeugdzorgorganisatie Trias, Bibliotheek Salland, fysiotherapie, logopedie en het consultatiebureau. 

> Lees meer Over ons
Financiering

Kinderopvangtoeslag

De financiering zal voor de meeste ouders via de kinderopvangtoeslag plaatsvinden. De gemeente Olst-Wijhe vindt het belangrijk dat álle kinderen gebruik kunnen maken van een voorschoolse voorziening (Peuterwerk). Daarom is er voor gezinnen die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag een speciale regeling. Neem hiervoor contact op met info@bieenkorf.nl of 0570-524114.

Tarieven 2021


Onze LRK -nummers die nodig zijn voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag:

 1. KDV 103623929
 2. GOB 199759480
 3. BSO Bonte Bende en Bikkels 146051622
 4. VSO en BSO Binkies, Banjers, Bengels, Bende 214084395

Toeslag berekenen

Het bedrag aan kinderopvangtoeslag is afhankelijk van veel factoren. Benieuwd wat u aan toeslag ontvangt? Doe de berekening.

Mijn toeslag berekenen
 1. Sitemap
 2. Privacyverklaring