Ouderportaal Inschrijven
 1. Home
 2. KDV / Peuterwerk
 3. - Onze werkwijze
 4. - Peuterwerk
 5. - Trias DJK
 6. - Bibliotheek op de Bieënkorf
 7. - Feest- en sluitingsdagen, tegoeden en extra opvang
 8. BSO
 9. Gastouderbureau
 10. Over ons
 11. Praktisch
 12. Contact

Peuterwerk

Peuterwerk
De peutergroep is voor kinderen van twee tot vier jaar. In deze groep worden peuters spelenderwijs gestimuleerd in hun ontwikkeling en ook alvast voorbereid op de overgang naar de basisschool. Spelen met leeftijdsgenootjes, knutselen, vertellen in de kring, kleuren, vormen en emoties herkennen: peuterwerk levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van uw kind. We hebben daarbij veel aandacht voor taalontwikkeling.
Peuterwerk is de eerste stap in de richting van de grote wereld en een ideale plek voor peuters om andere kinderen te ontmoeten.

“Wist u dat wij een eigen bibliotheek hebben?”

> Lees meer over Onze werkwijze

Open meespeelochtenden
We kunnen ons voorstellen dat u eerst een kijkje wilt nemen bij Kindercentrum de Bieënkorf of informatie wilt krijgen over het peuterwerk.
De eerstvolgende open meespeelochtenden zijn van maandag 4 tot en met vrijdag 8 april 2022 van 9.30 - 11.00 uur. U kunt zich aanmelden via info@bieenkorf.nl. Geeft u in de mail aan op welke datum u wilt komen kijken en met hoeveel personen u komt.
Ook ouders van jongere kinderen zijn tijdens de open meespeelochtenden van harte welkom om zich te laten informeren over kinderopvang bij de Bieënkorf.

Over de Bieënkorf
Kindercentrum de Bieënkorf in Wijhe biedt opvang in een vertrouwde omgeving voor kinderen van baby tot puber. Het transparante gebouw waar het kinderdagverblijf, peuterwerk en de buitenschoolse opvang gevestigd zijn, is een veilige omgeving om te spelen en te leren. Daarnaast werken we continu samen met allerlei partners, zoals jeugdzorgorganisatie Trias, Bibliotheek Salland, fysiotherapie, logopedie en het consultatiebureau. 

> Lees meer Over ons
Financiering

Kinderopvangtoeslag

De financiering zal voor de meeste ouders via de kinderopvangtoeslag plaatsvinden. De gemeente Olst-Wijhe vindt het belangrijk dat álle kinderen gebruik kunnen maken van een voorschoolse voorziening (Peuterwerk). Daarom is er voor gezinnen die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag een speciale regeling. Neem hiervoor contact op met info@bieenkorf.nl of 0570-524114.

Tarieven 2023


Onze LRK -nummers die nodig zijn voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag:

 1. KDV 103623929
 2. GOB 199759480
 3. VSO en BSO Bonte Bende, Bikkels en SportBSO 146051622
 4. BSO Binkies, Banjers, Bengels, Bende en Branies 214084395

Toeslag berekenen

Het bedrag aan kinderopvangtoeslag is afhankelijk van veel factoren. Benieuwd wat u aan toeslag ontvangt? Doe de berekening.

Mijn toeslag berekenen
Bekijk pagina
 1. Sitemap
 2. Privacyverklaring