Ouderportaal Inschrijven
 1. Home
 2. Corona
 3. KDV / Peuterwerk
 4. BSO
 5. - Sport BSO de Bieënkorf InOranje
 6. - Activiteitencarrousel
 7. - Inclusief of exclusief
 8. - Feest- en sluitingsdagen, ruilen en tegoeden
 9. Gastouderbureau
 10. Over ons
 11. Praktisch
 12. Contact

Buitenschoolse opvang

Basisschoolkinderen uit Wijhe en directe omgeving kunnen 5 dagen per week terecht op de buitenschoolse opvang. Voorschoolse opvang is tussen 7.00 uur en 8.30 uur, naschoolse opvang van 12.00 uur of 14.15/15.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens schoolvakanties kan uw kind terecht op de vakantieopvang van 7.00 tot 18.00 uur.


Onafhankelijkheid en zelfstandigheid

Bij een kind tussen de 4 en 13 jaar staat de groei naar onafhankelijkheid en zelfstandigheid centraal. Onze professionele medewerkers ondersteunen en begeleiden deze ontwikkeling. Omdat buitenschoolse opvang in de vrije tijd van de kinderen gebeurt, mogen ze zoveel mogelijk zelf bepalen wat ze in deze tijd willen doen. Natuurlijk bieden onze professionele medewerkers duidelijke grenzen en regels. In de huiselijke sfeer is het gezellig en vertrouwd, de inrichting past bij de leeftijd van de kinderen.

Klik hier voor een vlog van de oudste BSO-kinderen.

"Het is mogelijk om een warme maaltijd op de BSO te eten."
 

Sport en bewegen

Er is veel aandacht voor sport en bewegen. Kinderen kunnen in de wintermaanden sporten in de sporthal. In de zomermaanden hebben we een grote buitenruimte waar kinderen zich lekker kunnen uitleven. De oudere kinderen mogen, na toestemming van hun ouders, ook naar de kunstgrasvelden of het zwembad. Op de donderdagen is er een combinatiefunctionaris sport en spel van Ut Huus aanwezig.
Daarnaast zijn we per 26 augustus 2019 gestart met de Sport BSO de Bieënkorf InOranje. Kijk voor meer informatie op deze pagina.


"Heeft u behoefte aan ruimere openingstijden? Neem dan gerust contact met ons op."
 

Vervoer

Er wordt vervoer verzorgd naar en van 4 scholen.
Het kindercentrum beschikt over busjes en een vaste groep vervoersmedewerkers.
Vervoersmedewerkers moeten een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen en zijn opgenomen in het Personenregister kinderopvang.

"Onze vervoersmedewerkers vervoeren wekelijks meer dan 300 kinderen."

Benieuwd hoe het eraan toe gaat in de Bieënkorf-bus? Bekijk het filmje hier.

Inschrijven
Financiering

Kinderopvangtoeslag

De financiering zal voor de meeste ouders via de kinderopvangtoeslag plaatsvinden. De gemeente Olst-Wijhe vindt het belangrijk dat álle kinderen gebruik kunnen maken van een voorschoolse voorziening (Peuterwerk). Daarom is er voor gezinnen die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag een speciale regeling. Neem hiervoor contact op met info@bieenkorf.nl of 0570-524114.

Tarieven 2021


Onze LRK -nummers die nodig zijn voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag:

 1. KDV 103623929
 2. GOB 199759480
 3. BSO Bonte Bende en Bikkels 146051622
 4. VSO en BSO Binkies, Banjers, Bengels, Bende 214084395

Toeslag berekenen

Het bedrag aan kinderopvangtoeslag is afhankelijk van veel factoren. Benieuwd wat u aan toeslag ontvangt? Doe de berekening.

Mijn toeslag berekenen
 1. Sitemap
 2. Privacyverklaring