Ouderportaal Inschrijven
 1. Home
 2. KDV / Peuterwerk
 3. BSO
 4. - Sport BSO de Bieënkorf InOranje
 5. - Activiteitencarrousel
 6. - Inclusief of exclusief
 7. - Feest- en sluitingsdagen, ruilen en tegoeden
 8. Gastouderbureau
 9. Over ons
 10. Praktisch
 11. Contact
 12. Corona

Sport BSO de Bieënkorf InOranjeSinds augustus 2019 heeft Kindercentrum de Bieënkorf het aanbod voor buitenschoolse opvang uitgebreid met een Sport BSO.
We hebben ervaren dat sport de BSO leuker maakt. Kinderen ontdekken het plezier van sporten en bewegen.


Om een kwalitatief goede Sport BSO neer te zetten, werken wij samen met Sport BSO InOranje (onderdeel van KDV De Rode Bank uit Raalte). InOranje begeleidt de Bieënkorf met de uitvoering van de Sport BSO.
Door onze krachten te bundelen, kunnen wij kinderen een inhoudelijk goed, uitdagend en gevarieerd sportaanbod bieden.
Vanuit een intensieve samenwerking met plaatselijke en regionale verenigingen willen wij de kinderen kennis laten maken met verschillende sporten, opdat zij deze gaan ervaren en waarderen. Hierdoor kunnen kinderen gerichter een sport kiezen en zullen ze (langer) met plezier sporten.

Volleybaltoernooi in Raalte

De Sport BSO bieden wij in de vorm van een sportcarrousel aan: de kinderen maken kennis met allerlei sporten.
Elke periode staat er een andere sport centraal. Waar mogelijk wordt aangesloten bij evenementen en activiteiten of organiseert InOranje zelf leuke en sportieve events.

Het is goed om te weten dat er voor u als ouder van de Bieënkorf in contact niets zal veranderen. De uurprijs en de tijden veranderen niet.
Tevens vindt het sporten plaats vanuit hun eigen stamgroep. De kinderen starten de middag zoals altijd en worden in de loop van de middag opgehaald voor de Sport BSO; na afloop worden ze weer teruggebracht naar hun eigen stamgroep. 
Financiering

Kinderopvangtoeslag

De financiering zal voor de meeste ouders via de kinderopvangtoeslag plaatsvinden. De gemeente Olst-Wijhe vindt het belangrijk dat álle kinderen gebruik kunnen maken van een voorschoolse voorziening (Peuterwerk). Daarom is er voor gezinnen die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag een speciale regeling. Neem hiervoor contact op met info@bieenkorf.nl of 0570-524114.

Tarieven 2021


Onze LRK -nummers die nodig zijn voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag:

 1. KDV 103623929
 2. GOB 199759480
 3. BSO Bonte Bende en Bikkels 146051622
 4. VSO en BSO Binkies, Banjers, Bengels, Bende 214084395

Toeslag berekenen

Het bedrag aan kinderopvangtoeslag is afhankelijk van veel factoren. Benieuwd wat u aan toeslag ontvangt? Doe de berekening.

Mijn toeslag berekenen
Bekijk pagina
 1. Sitemap
 2. Privacyverklaring