Ouderportaal Inschrijven
 1. Home
 2. KDV / Peuterwerk
 3. BSO
 4. - SportBSO de Bieënkorf InOranje
 5. - Activiteitencarrousel
 6. - Inclusief of exclusief
 7. - Feest- en sluitingsdagen, tegoeden en extra opvang
 8. Gastouderbureau
 9. Over ons
 10. Praktisch
 11. Contact

SportBSO de Bieënkorf InOranjeSinds augustus 2019 biedt Kindercentrum de Bieënkorf kinderen op de buitenschoolse opvang de mogelijkheid om deel te nemen aan de SportBSO op maandag, dinsdag en/of donderdag.
We hebben ervaren dat sport de BSO leuker maakt. Kinderen ontdekken het plezier van sporten en bewegen.


Om een kwalitatief goede SportBSO neer te zetten, werken wij samen met SportBSO InOranje (onderdeel van KDV De Rode Bank uit Raalte). InOranje begeleidt de Bieënkorf met de uitvoering van de SportBSO.
Door onze krachten te bundelen, kunnen wij kinderen een inhoudelijk goed, uitdagend en gevarieerd sportaanbod bieden.
Vanuit een intensieve samenwerking met plaatselijke en regionale verenigingen willen wij de kinderen kennis laten maken met verschillende sporten, opdat zij deze gaan ervaren en waarderen. Hierdoor kunnen kinderen gerichter een sport kiezen en zullen ze (langer) met plezier sporten.

Volleybaltoernooi in Raalte

De SportBSO bieden wij in de vorm van een sportcarrousel aan: de kinderen maken kennis met allerlei sporten.
Elke periode staat er een andere sport centraal. Waar mogelijk wordt aangesloten bij evenementen en activiteiten of organiseert InOranje zelf leuke en sportieve events.

Het is goed om te weten dat er voor u als ouder van de Bieënkorf in contact niets zal veranderen. De uurprijs en de tijden veranderen niet.
Op de dag dat uw kind deelneemt aan de SportBSO blijft uw kind de hele middag in deze stamgroep. Er wordt gesport van 15.15 tot 16.30 uur. De tijd voor en na het sporten is vrije tijd.
Als uw kind 1 of meerdere dagen voor de SportBSO kiest, is dit niet vrijblijvend en is het de bedoeling dat hij/zij wekelijks op die dag meedoet aan het sportprogramma voor minimaal de duur van een half schooljaar. Ook in de vakanties wordt er gesport.

Vanaf het moment dat uw kind 7 jaar is, kan hij/zij starten op de SportBSO.
Indien uw kind al gebruik maakt van opvang op de BSO en u hem/haar op wilt geven voor de SportBSO kunt u een mail sturen naar planning@bieenkorf.nl.
Financiering

Kinderopvangtoeslag

De financiering zal voor de meeste ouders via de kinderopvangtoeslag plaatsvinden. De gemeente Olst-Wijhe vindt het belangrijk dat álle kinderen gebruik kunnen maken van een voorschoolse voorziening (Peuterwerk). Daarom is er voor gezinnen die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag een speciale regeling. Neem hiervoor contact op met info@bieenkorf.nl of 0570-524114.

Tarieven 2023


Onze LRK -nummers die nodig zijn voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag:

 1. KDV 103623929
 2. GOB 199759480
 3. VSO en BSO Bonte Bende, Bikkels en SportBSO 146051622
 4. BSO Binkies, Banjers, Bengels, Bende en Branies 214084395

Toeslag berekenen

Het bedrag aan kinderopvangtoeslag is afhankelijk van veel factoren. Benieuwd wat u aan toeslag ontvangt? Doe de berekening.

Mijn toeslag berekenen
Bekijk pagina
 1. Sitemap
 2. Privacyverklaring