Ouderportaal Inschrijven
 1. Home
 2. Kinderdagverblijf / Peuterwerk
 3. BSO
 4. - Sport BSO de Bieënkorf InOranje
 5. - Inclusief of exclusief
 6. - Feest- en sluitingsdagen, ruilen en tegoeden
 7. Gastouderbureau
 8. Over ons
 9. Praktisch
 10. Contact

Sport BSO de Bieënkorf InOranjeKindercentrum de Bieënkorf vindt het belangrijk om het aanbod voor buitenschoolse opvang uit te breiden met een Sport BSO.
We hebben de afgelopen jaren ervaren dat sport de BSO leuker maakt. Kinderen ontdekken het plezier van sporten en bewegen.
Vanaf 26 augustus 2019 gaan wij dan ook starten met Sport BSO de Bieënkorf InOranje.


Om alvast kennis te maken met de Sport BSO de Bieënkorf InOranje, nodigen wij alle kinderen die volgend schooljaar in groep 3 en hoger zitten uit op woensdagmiddag 5 juni a.s. in de sporthal van 13.30-15.00 uur.
Via de Bieënkorf-app heeft u een uitnodiging ontvangen met daarbij het verzoek om uw kind op te geven.
Aanmelden kan via administratie@bieenkorf.nl. Geeft u in uw mail aan hoeveel kinderen er komen en wat hun leeftijd is.
Uiteraard mag er ook een vriendje of vriendinnetje meekomen die nog geen gebruik maakt van de BSO.
Tijdens de introductiemiddagn zijn wij samen met enkele collega’s van InOranje aanwezig om de kinderen kennis te laten maken met de Sport BSO. U als ouder kunt op de tribune meekijken en in de ruimte beneden staan onze collega’s samen met collega’s van InOranje klaar om uw vragen te beantwoorden en het concept waar nodig toe te lichten.

Om een kwalitatief goede Sport BSO op te zetten zijn wij een samenwerking aangegaan met Sport BSO InOranje (onderdeel van KDV De Rode Bank uit Raalte). InOranje gaat de Bieënkorf begeleiden om ‘het concept’ ook in Wijhe namens de Bieënkorf in te voeren.
Door onze krachten te bundelen verwachten wij samen een inhoudelijk goed, uitdagend en gevarieerd sportaanbod neer te leggen voor de kinderen.
Vanuit een intensieve samenwerking met plaatselijke en regionale verenigingen willen wij de kinderen kennis laten maken met verschillende sporten, opdat zij deze gaan ervaren en waarderen. Hierdoor kunnen ze gerichter een sport kiezen en zullen ze (langer) met plezier sporten.

Informatie hierover is te vinden op www.sportinoranje.nl.
Het sportaanbod kunt vinden op deze pagina www.sportinoranje.nl/sportcarrousel/.

Het is goed om te weten dat er voor u als ouder van de Bieënkorf in contact niets zal veranderen. De uurprijs en de tijden veranderen niet.
Begin juni informeren wij u nader over het aanbod, vanaf welke leeftijd, hoeveel kinderen kunnen deelnemen per dag, op welke dagen en welke keuze er is als je meerdere dagen naar de BSO gaat.
Financiering

Kinderopvangtoeslag

De financiering zal voor de meeste ouders via de kinderopvangtoeslag plaatsvinden. De gemeente Olst-Wijhe vindt het belangrijk dat álle kinderen gebruik kunnen maken van een voorschoolse voorziening (Peuterwerk). Daarom is er voor gezinnen die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag een speciale regeling. Neem hiervoor contact op met info@bieenkorf.nl of 0570-524114.

Download tarieven 2018 Download tarieven 2019


Onze LRK -nummers die nodig zijn voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag:

 1. KDV 103623929
 2. VSO / BSO Banjers en Bende 362273911
 3. GOB 199759480
 4. BSO Bonte Bende en Bikkels 146051622

Toeslag berekenen

Het bedrag aan kinderopvangtoeslag is afhankelijk van veel factoren. Benieuwd wat u aan toeslag ontvangt? Doe de berekening.

Mijn toeslag berekenen
 1. Sitemap
 2. Privacyverklaring