Ouderportaal Inschrijven
 1. Home
 2. Corona
 3. KDV / Peuterwerk
 4. BSO
 5. - Sport BSO de Bieënkorf InOranje
 6. - Activiteitencarrousel
 7. - Inclusief of exclusief
 8. - Feest- en sluitingsdagen, ruilen en tegoeden
 9. Gastouderbureau
 10. Over ons
 11. Praktisch
 12. Contact

Sport BSO de Bieënkorf InOranjeKindercentrum de Bieënkorf vindt het belangrijk om het aanbod voor buitenschoolse opvang uit te breiden met een Sport BSO.
We hebben de afgelopen jaren ervaren dat sport de BSO leuker maakt. Kinderen ontdekken het plezier van sporten en bewegen.
Vanaf 26 augustus 2019 zijn wij dan ook gestart met Sport BSO de Bieënkorf InOranje.


Om een kwalitatief goede Sport BSO op te zetten zijn wij een samenwerking aangegaan met Sport BSO InOranje (onderdeel van KDV De Rode Bank uit Raalte). InOranje gaat de Bieënkorf begeleiden om ‘het concept’ ook in Wijhe namens de Bieënkorf in te voeren.
Door onze krachten te bundelen verwachten wij samen een inhoudelijk goed, uitdagend en gevarieerd sportaanbod neer te leggen voor de kinderen.
Vanuit een intensieve samenwerking met plaatselijke en regionale verenigingen willen wij de kinderen kennis laten maken met verschillende sporten, opdat zij deze gaan ervaren en waarderen. Hierdoor kunnen ze gerichter een sport kiezen en zullen ze (langer) met plezier sporten.

Informatie hierover is te vinden op www.sportinoranje.nl.
Het sportaanbod kunt vinden op deze pagina www.sportinoranje.nl/sportcarrousel/.

Het is goed om te weten dat er voor u als ouder van de Bieënkorf in contact niets zal veranderen. De uurprijs en de tijden veranderen niet.
Financiering

Kinderopvangtoeslag

De financiering zal voor de meeste ouders via de kinderopvangtoeslag plaatsvinden. De gemeente Olst-Wijhe vindt het belangrijk dat álle kinderen gebruik kunnen maken van een voorschoolse voorziening (Peuterwerk). Daarom is er voor gezinnen die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag een speciale regeling. Neem hiervoor contact op met info@bieenkorf.nl of 0570-524114.

Tarieven 2021


Onze LRK -nummers die nodig zijn voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag:

 1. KDV 103623929
 2. GOB 199759480
 3. BSO Bonte Bende en Bikkels 146051622
 4. VSO en BSO Binkies, Banjers, Bengels, Bende 214084395

Toeslag berekenen

Het bedrag aan kinderopvangtoeslag is afhankelijk van veel factoren. Benieuwd wat u aan toeslag ontvangt? Doe de berekening.

Mijn toeslag berekenen
 1. Sitemap
 2. Privacyverklaring