Ouderportaal Inschrijven
 1. Home
 2. KDV / Peuterwerk
 3. BSO
 4. Gastouderbureau
 5. Over ons
 6. Praktisch
 7. - Veelgestelde vragen
 8. - Aangepaste openingstijden
 9. - Inschrijven
 10. - Tarieven 2024 Kinderopvangtoeslag Toolkit 'Uitleg Kinderopvangtoeslag' Werkloosheid
 11. - De Bieënkorf App
 12. - Samenwerkingspartners Scholen voor Morgen
 13. - Documenten & formulieren
 14. - Nieuwsberichten
 15. Contact

Werkloosheid en kinderopvangtoeslag

Het is uiteraard erg vervelend wanneer u uw baan kwijtraakt. Dit hoeft echter niet te betekenen dat u direct de kinderopvang stopzet. U heeft nog 3 maanden recht op kinderopvangtoeslag, zoals u dit ook had ten tijde van uw dienstverband.
Heeft u minder opvanguren afgenomen dan het aantal uren waar u (gerekend over het hele jaar) recht op heeft? Dan mag u de uren die u over heeft ook na deze 3 maanden gebruiken, tot 31-12 van het huidige jaar.
U moet de kinderopvangtoeslag stopzetten als de kinderopvanguren waar u recht op heeft, op zijn. U moet de toeslag in ieder geval eind december stopzetten.


Op de website van de Belastingdienst vindt u meer informatie over dit onderwerp. Op deze pagina staan verschillende situaties met voorbeelden beschreven. U treft hier waarschijnlijk ook de situatie aan die in uw geval van toepassing is. Mocht u meer informatie willen, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Meer informatie - Belastingdienst

Opvanguren opmaken - Belastingdienst
Financiering

Kinderopvangtoeslag

De financiering zal voor de meeste ouders via de kinderopvangtoeslag plaatsvinden. De gemeente Olst-Wijhe vindt het belangrijk dat álle kinderen gebruik kunnen maken van een voorschoolse voorziening (Peuterwerk). Daarom is er voor gezinnen die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag een speciale regeling. Neem hiervoor contact op met info@bieenkorf.nl of 0570-524114.

Tarieven 2023


Onze LRK -nummers die nodig zijn voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag:

 1. KDV 103623929
 2. GOB 199759480
 3. VSO en BSO Bonte Bende, Bikkels en SportBSO 146051622
 4. BSO Binkies, Banjers, Bengels, Bende en Branies 214084395

Toeslag berekenen

Het bedrag aan kinderopvangtoeslag is afhankelijk van veel factoren. Benieuwd wat u aan toeslag ontvangt? Doe de berekening.

Mijn toeslag berekenen
Bekijk pagina
 1. Sitemap
 2. Privacyverklaring