Ouderportaal Inschrijven
 1. Home
 2. KDV / Peuterwerk
 3. BSO
 4. Gastouderbureau
 5. Over ons
 6. Praktisch
 7. - Veelgestelde vragen
 8. - Aangepaste openingstijden
 9. - Inschrijven
 10. - Tarieven 2024 Kinderopvangtoeslag Toolkit 'Uitleg Kinderopvangtoeslag' Werkloosheid
 11. - De Bieënkorf App
 12. - Samenwerkingspartners Scholen voor Morgen
 13. - Documenten & formulieren
 14. - Nieuwsberichten
 15. Contact
Nationale voorleesdagen: het was weer geslaagd!
12-02-2018

Nationale voorleesdagen: het was weer geslaagd!

Van 24 januari tot 30 januari waren de Nationale Voorleesdagen. Basisscholen, bibliotheken, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven deden hier massaal aan mee. En wij natuurlijk ook. Want voorlezen is erg belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen en het is nog erg gezellig ook.
Tijdens de voorleesdagen is er in de groepen elke ochtend voorgelezen uit het prentenboek van het Jaar 2018: ‘Ssst! De tijger slaapt’. Dit boek is geschreven en geïllustreerd door Britta Teckentrup. Ook zijn er in de groepen allerlei leuke activiteiten gedaan aan de hand van het prijswinnende boek.
Marloes van Munster van Kinderpraktijk Inmind heeft het prentenboek "Ssst! De tijger slaapt" voorgelezen aan onze peuters. Naast het voorlezen was er ook ruimte voor yoga en bewegingsactiviteiten. De kinderen hebben genoten!
 
Omdat lezen zo belangrijk is voor de ontwikkeling van taal en spraak, krijgen de kinderen van de Bieënkorf standaard een pas voor de bibliotheek in Wijhe. In de hal van de Bieënkorf is ook een bibliotheek voor kinderen van 0-4 jaar. Daar kun je hier meer over lezen. Iedereen veel leesplezier gewenst!
Bekijk pagina
 1. Sitemap
 2. Privacyverklaring