Ouderportaal Inschrijven
 1. Home
 2. Corona
 3. KDV / Peuterwerk
 4. BSO
 5. Gastouderbureau
 6. Over ons
 7. Praktisch
 8. - Veelgestelde vragen
 9. - Aangepaste openingstijden
 10. - Inschrijven
 11. - Tarieven 2021 Kinderopvangtoeslag Werkloosheid
 12. - De Bieënkorf App
 13. - Samenwerkingspartners
 14. - Documenten & formulieren
 15. - Nieuwsberichten
 16. Contact
De Eerste Sallandse Dag van het Jonge Kind: workshops en lezingen
30-10-2017

De Eerste Sallandse Dag van het Jonge Kind: workshops en lezingen

De kinderopvang en onderwijsorganisaties, de GGD en de bibliotheek in Salland organiseren op 1 november 2017 gezamenlijk de eerste Sallandse Dag van het Jonge Kind.
Deze dag is tot stand gekomen door de samenwerking van verschillende organisaties die één ding gemeen hebben: zij zijn verantwoordelijk voor de jongste inwoners in de regio Salland.
Pedagogisch medewerkers, leerkrachten van groep 1 tot en met 4, intern begeleiders, directieleden, medewerkers GGD, medewerkers bibliotheek Salland, medewerkers gemeente Olst-Wijhe en gemeente Raalte zijn allemaal uitgenodigd voor deze dag.
 
Er is een boeiend programma samengesteld. De bijeenkomst begint met een lezing van dr. Cathy van Tuijl.
Dr. Cathy van Tuijl, is lector en universitair docent-onderzoeker bij Hogeschool Edith Stein / OCT en de Universiteit Utrecht.
Dr. Cathy van Tuijl is gedreven om wetenschappelijke inzichten rond de omgevingsinvloeden op de ontwikkeling van jonge kinderen door te geven. Zij kan als geen andere deze kennis vertalen naar praktijksituaties binnen gezinnen, scholen en kinderopvang.
 
Daarna kan er gekozen worden uit 16 workshops met thema’s die aansluiten op werksituaties met jonge kinderen.
Deze dag vindt plaats in Heeten en er hebben zich 257 deelnemers ingeschreven.
De pedagogisch medewerkers van de Bieënkorf kunnen naast het volgen van de verschillende workshops, collega’s ontmoeten en ervaringen uitwisselen. We zien dit als een meerwaarde in de samenwerking met collega’s die zich net als ons inzetten voor het jonge kind in de regio Salland.
 
Mijnplein - De Mare - Koos kinderopvang - Kindercentrum de Bieënkorf - ’t Schoapie - De Rode Bank - Bibliotheek Salland - GGD
 1. Sitemap
 2. Privacyverklaring