Ouderportaal Inschrijven
 1. Home
 2. KDV / Peuterwerk
 3. BSO
 4. Gastouderbureau
 5. Over ons
 6. Praktisch
 7. - Veelgestelde vragen
 8. - Aangepaste openingstijden
 9. - Inschrijven
 10. - Tarieven 2022 Kinderopvangtoeslag Werkloosheid
 11. - De Bieënkorf App
 12. - Samenwerkingspartners Scholen voor Morgen
 13. - Documenten & formulieren
 14. - Nieuwsberichten
 15. Contact
 16. Corona
Biezonder: Bikkel-groep organiseert spannende talentenjacht
27-06-2018

Biezonder: Bikkel-groep organiseert spannende talentenjacht

Een talentenjacht voor alle kinderen van de BSO: hoe spannend is dat? Afgelopen juni stonden er onder andere judoka’s, zangeressen, prinsessen en acrobaten op het podium voor de meest uiteenlopende optredens. De kinderen van de Bikkelgroep maakten er een vrolijke vlog van.

Al weken hadden de BSO-kinderen van de Bieënkorf geoefend op hun dansjes, pasjes en teksten. In het theater van de Capellenborg mochten ze dan eindelijk hun talenten laten zien. De 17 acts waren heel afwisselend: zo werd er gezongen, gedanst, gegoocheld, gejudood, gedart en zelfs gevoetbald. Aan de jury was het de taak om hieruit het grootste talent te kiezen. En die talenten waren Saar en Lynn: zij zongen het lied Leef van Dré Hazes, waarbij ze de hele zaal meekregen. Muzikale winnaars dus!  

Organisatie door de Bikkels
Bijzonder aan deze talentenjacht is dat hij helemaal georganiseerd is door de oudste kinderen van de BSO, die van De Bikkelgroep. Zo werden de toeschouwers bij de deur ontvangen door Iris, Lynn, Annabel en Jet, en verzorgden Babet, Renske en Isis de catering. Gijs, Lars en Stijn gebruikten hun spierballen en bouwden van tevoren het podium op. Maud zorgde voor mooie haren en make-up en Chavenne liep na elke act met een groot spandoek rond met daarop “applaus”. De presentatie van de middag was in handen van Lynn, Iris, Annabel en Jet. En zelfs de jury bestond uit BSO-kinderen: Jurre, Krijn, Brinn en Jasper. Aan Jet B. was het tot slot de spannende taak om de winnaar bekend te maken.

Bekijk de vlog
Zien hoe De Bikkels zich voorbereidden op deze grote dag, en hoe de optredens eruit zagen? Bekijk de vlog die De Bikkels hebben gemaakt: https://youtu.be/LFMnin_RSEs
Bekijk pagina
 1. Sitemap
 2. Privacyverklaring