Ouderportaal Inschrijven
 1. Home
 2. Kinderdagverblijf / Peuterwerk
 3. BSO
 4. Gastouderbureau
 5. Over ons
 6. Praktisch
 7. Contact
 8. Verhuizing 2019

Verhuizing 2019

Verbouwing en verhuizing deze zomer
Deze zomer gaan we bij de Bieënkorf verbouwen en veranderingen doorvoeren op het terrein. We kunnen hiermee nieuwe groepen openen.
Door hard te werken in de maanden juni, juli en augustus kunnen we vanaf 26 augustus van start gaan in de nieuwe situatie.
De komende tijd houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen, zodat duidelijk is wat er wel of niet zal veranderen voor uw kind(eren).

Wat gaat er gebeuren?
 • We nemen het gebouw in gebruik dat op hetzelfde terrein als de Bieënkorf staat (tussen de sportvelden en de Capellenborg). Dit is ons nieuwe Bij- gebouw. De ruimte zal passend worden ingericht voor onze jongste BSO-kinderen. In dit Bij- gebouw komen de Banjers, Binkies en Bende. We gaan de kinderen goed voorbereiden door hen gedurende de hele zomervakantie te betrekken en kennis te laten maken met hun nieuw locatie.
 • In het hoofdgebouw van de Bieënkorf gaat de Teigetje-groep verhuizen naar de huidige Banjers-ruimte. In de huidige Teigetje-ruimte komt een nieuwe 0-2 groep Lollifant.
 • Omdat voor sommige BSO-groepen het adres verandert, krijgt u mogelijk ook een nieuw LRK-nummer voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag. Als uw nummer verandert, laten we dit op tijd weten. U ontvangt dan een nieuw (digitaal) contract. Het is wettelijk bepaald dat elk adres een ander LRK-nummer krijgt. Met deze uitbreiding zijn we op 3 verschillende adressen gevestigd.
 
Stand van zaken
 • De GGD-controle in het nieuwe Bij- gebouw heeft inmiddels plaatsgevonden en wij hebben via de gemeente het nieuwe LRK-nummer ontvangen. Zodra wij de nieuwe groepsindeling hebben gemaakt, ontvangt u (indien van toepassing) een nieuw contract.
 • In week 28 zijn er extra slaapkamertjes gemaakt bij Iejoor en Winnie.
 • Ook zijn in week 28 de toiletten in het nieuwe Bij-gebouw aangepast en is er een keuken geplaatst.
 • 8 augustus zijn de Banjers en Bende verhuisd naar het Bij-  gebouw.
 • 13 augustus is de Teigetje-groep verhuisd naar hun nieuwe ruimte (voormalige Banjers-ruimte).

Voor 1 augustus kunt u in de ouderapp zien in welke groep uw kind is geplaatst.
Omdat voor 4 BSO-groepen het adres verandert, krijgt u mogelijk ook een nieuw LRK-nummer voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag. Als uw nummer verandert, laten we dit op tijd weten. U ontvangt dan een nieuw (digitaal) contract.
Het is wettelijk bepaald dat elk adres een ander LRK-nummer krijgt.
Met deze uitbreiding zijn we op 3 verschillende adressen (huisnummers) op de Lange Slagen gevestigd.
 • LRK BSO De Lange Slagen 31, 8131 DP Wijhe: 362273911 (VSO)
 • LRK BSO De Lange Slagen 29a, 8131 DP Wijhe: 214084395 (Binkies, Banjers, Bengels en Bende)
 • LRK BSO De Lange Slagen 29, 8131 DP Wijhe: 146051622 (Bonte Bende en Bikkels)
Op het contract staat welk LRK-nummer u moet gebruiken.
Het kan dus zijn dat u op 2 LRK-nummers kinderopvangtoeslag aan moet vragen.

De komende tijd houden we u o.a. via deze pagina op de hoogte van de verbouwing en de veranderingen die daarbij komen kijken. Hou deze pagina in de gaten!
Financiering

Kinderopvangtoeslag

De financiering zal voor de meeste ouders via de kinderopvangtoeslag plaatsvinden. De gemeente Olst-Wijhe vindt het belangrijk dat álle kinderen gebruik kunnen maken van een voorschoolse voorziening (Peuterwerk). Daarom is er voor gezinnen die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag een speciale regeling. Neem hiervoor contact op met info@bieenkorf.nl of 0570-524114.

Download tarieven 2018 Download tarieven 2019


Onze LRK -nummers die nodig zijn voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag:

 1. KDV 103623929
 2. VSO / BSO Banjers en Bende 362273911
 3. GOB 199759480
 4. BSO Bonte Bende en Bikkels 146051622

Toeslag berekenen

Het bedrag aan kinderopvangtoeslag is afhankelijk van veel factoren. Benieuwd wat u aan toeslag ontvangt? Doe de berekening.

Mijn toeslag berekenen
 1. Sitemap
 2. Privacyverklaring