Ouderportaal Inschrijven
 1. Home
 2. Kinderdagverblijf / Peuterwerk
 3. BSO
 4. Gastouderbureau
 5. Over ons
 6. Praktisch
 7. - Aangepaste openingstijden
 8. - Inschrijven
 9. - Tarieven 2019 Werkloosheid
 10. - De Bieënkorf App
 11. - Samenwerkingspartners
 12. - Documenten & formulieren
 13. - Nieuwsberichten
 14. Contact
Komt uw kind ook naar de open meespeelochtenden?
16-09-2018

Komt uw kind ook naar de open meespeelochtenden?

Benieuwd of het peuterwerk van de Bieënkorf geschikt is voor uw kind? Kom dan naar één van de open meespeelochtenden! Van maandag 8 t/m vrijdag 12 oktober tussen 9.30 uur en 11.30 uur kunnen kinderen van anderhalf tot vier jaar mee komen spelen. En terwijl uw kind lekker speelt, kunt u kennismaken met de Bieënkorf.
 
De peutergroep is voor kinderen van 2-4 jaar. Deze groep is gericht op het spelenderwijs stimuleren van de ontwikkeling. In groepen van dezelfde leeftijd worden de peuters alvast voorbereid op de basisschool. Ze leren kleuren, vormen en emoties te herkennen en de motoriek te verbeteren. Ook ontwikkelen ze hun sociale vaardigheden en ze leren hun gevoel uit te drukken in woorden. Peuterwerk levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling. Eventuele achterstand wordt verminderd en het bevordert gelijke kansen.
 
Komt u gezellig langs met uw kind? Wij maken graag kennis met jullie!
 
De meeste ouders komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag voor de kosten van de opvang. Als u hier niet voor in aanmerking komt, is er vanuit de gemeente Olst-Wijhe een speciale tegemoetkomende regeling.
 
Ook ouders die geïnteresseerd zijn in de opvang voor kinderen van 0-2 jaar zijn deze week van harte welkom om zich te laten informeren.
 1. Sitemap
 2. Privacyverklaring