Ouderportaal Inschrijven
 1. Home
 2. KDV / Peuterwerk
 3. - Onze werkwijze
 4. - Peuterwerk
 5. - Open Meespeelochtenden
 6. - Trias DJK
 7. - Bibliotheek op de Bieënkorf
 8. - Feest- en sluitingsdagen, tegoeden en ruilen
 9. BSO
 10. Gastouderbureau
 11. Over ons
 12. Praktisch
 13. Contact
 14. Corona

Open Meespeelochtenden

Benieuwd naar het peuterwerk van de Bieënkorf? Kom samen met uw kind naar de open meespeelochtenden! De open meespeelochtenden organiseren wij in het voor- en najaar. Tussen 9:30 uur en 11:00 uur mogen kinderen tussen de anderhalf en vier jaar lekker komen spelen en proeven van de sfeer op ons kindercentrum. En terwijl uw kind zich vermaakt, kunt u kennismaken met de Bieënkorf.
 
Peuterwerk
De peutergroep is voor kinderen van twee tot vier jaar. In deze groep worden peuters spelenderwijs gestimuleerd in hun ontwikkeling en ook alvast voorbereid op de overgang naar de basisschool. Spelen met leeftijdsgenootjes, knutselen, vertellen in de kring, kleuren, vormen en emoties herkennen: peuterwerk levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van uw kind. We hebben daarbij veel aandacht voor taalontwikkeling.

“Wist u dat wij een eigen bibliotheek hebben?”

> Lees meer over Onze werkwijze
 
Data en aanmelden
De eerstvolgende open meespeelochtenden zijn van maandag 4 tot en met vrijdag 8 april 2022 van 9.30 - 11.00 uur. U kunt zich aanmelden via info@bieenkorf.nl. Geeft u in de mail aan op welke datum u wilt komen kijken en met hoeveel personen u komt.
Ook ouders van jongere kinderen zijn tijdens de open meespeelochtenden van harte welkom om zich te laten informeren over kinderopvang bij de Bieënkorf.

De koffie staat klaar! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Over de Bieënkorf
Kindercentrum de Bieënkorf in Wijhe biedt opvang in een vertrouwde omgeving voor kinderen van baby tot puber. Het transparante gebouw waar het kinderdagverblijf, peuterwerk en de buitenschoolse opvang gevestigd zijn, is een veilige omgeving om te spelen en te leren. Daarnaast werken we continu samen met allerlei partners, zoals jeugdzorgorganisatie Trias, Bibliotheek Salland, fysiotherapie, logopedie en het consultatiebureau. 

> Lees meer Over ons
Financiering

Kinderopvangtoeslag

De financiering zal voor de meeste ouders via de kinderopvangtoeslag plaatsvinden. De gemeente Olst-Wijhe vindt het belangrijk dat álle kinderen gebruik kunnen maken van een voorschoolse voorziening (Peuterwerk). Daarom is er voor gezinnen die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag een speciale regeling. Neem hiervoor contact op met info@bieenkorf.nl of 0570-524114.

Tarieven 2021


Onze LRK -nummers die nodig zijn voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag:

 1. KDV 103623929
 2. GOB 199759480
 3. BSO Bonte Bende en Bikkels 146051622
 4. VSO en BSO Binkies, Banjers, Bengels, Bende 214084395

Toeslag berekenen

Het bedrag aan kinderopvangtoeslag is afhankelijk van veel factoren. Benieuwd wat u aan toeslag ontvangt? Doe de berekening.

Mijn toeslag berekenen
Bekijk pagina
 1. Sitemap
 2. Privacyverklaring