Ouderportaal Inschrijven
 1. Home
 2. Kinderdagverblijf / Peuterwerk
 3. - Onze werkwijze
 4. - Open Meespeelochtenden
 5. - Feest- en sluitingsdagen, tegoeden en ruilen
 6. - Bibliotheek op de Bieënkorf
 7. BSO
 8. Gastouderbureau
 9. Over ons
 10. Praktisch
 11. Contact

Feest- en sluitingsdagen, tegoeden en ruilen

Feest- en sluitingsdagen
Paasmaandag, Koningsdag, Pinkstermaandag, Hemelvaartsdag en de vrijdag na Hemelvaart zijn wij gesloten. Als u opvang afneemt op 1 of meer van bovengenoemde dagen, ontvangt u hiervoor automatisch een tegoed. Dit tegoed is alleen geldig voor opvang op het KDV/PW en vervalt op 31-12 van het betreffende jaar. Tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij ook gesloten, maar deze week wordt niet gefactureerd, u betaalt voor 51 weken per jaar. In deze periode kan daarom niet ingehaald worden.

Vrij besteedbaar tegoed
Als extra service bieden wij u aan om een week extra opvang af te nemen naar rato van het aantal dagdelen dat u op contract afneemt in de week.
Dit zijn de zogenoemde Vrij besteedbare tegoeden. Voor dit tegoed geldt ook dat die alleen geldig is op het KDV/PW en vervalt op 31-12 van het betreffende jaar.

Ruilen
Het ruilen van dagdelen is toegestaan in dezelfde week, de voorafgaande week en de daaropvolgende week. Uiteraard is dat alleen mogelijk als er plaats is in de groep. Het bepalen van de beschikbaarheid wordt beoordeeld de pedagogisch medewerkers. Het gebruik van tegoeden en het ruilen is een service en geen recht.

Financiering

Kinderopvangtoeslag

De financiering zal voor de meeste ouders via de kinderopvangtoeslag plaatsvinden. De gemeente Olst-Wijhe vindt het belangrijk dat álle kinderen gebruik kunnen maken van een voorschoolse voorziening (Peuterwerk). Daarom is er voor gezinnen die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag een speciale regeling. Neem hiervoor contact op met info@bieenkorf.nl of 0570-524114

Download tarieven 2018 Download tarieven 2019


Onze LRK -nummers die nodig zijn voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag:

 1. KDV 103623929
 2. BSO 362273911
 3. GOB 199759480

Toeslag berekenen

Het bedrag aan kinderopvangtoeslag is afhankelijk van veel factoren. Benieuwd wat u aan toeslag ontvangt in 2018? Doe de berekening.

Mijn toeslag berekenen

Voorbeeldberekeningen

Voor diverse opvangsituaties hebben wij voorbeeldberekeningen gemaakt met de bruto- en nettokosten. Deze zijn gebaseerd op onze tarieven in 2018 en de kinderopvangtoeslag 2018.

Bekijk de voorbeeldberekeningen
 1. Sitemap
 2. Privacyverklaring