Ouderportaal Inschrijven
 1. Home
 2. Kinderdagverblijf / Peuterwerk
 3. BSO
 4. Gastouderbureau
 5. Over ons
 6. Praktisch
 7. - Inschrijven
 8. - Tarieven
 9. - De Bieënkorf App
 10. - Samenwerkingspartners
 11. - Documenten & formulieren
 12. - Nieuwsbrief
 13. - Nieuwsberichten
 14. Contact
Open meespeelochtenden
02-10-2017

Open meespeelochtenden

Benieuwd of het peuterwerk van de Bieënkorf geschikt is voor uw kind? Kom dan naar één van de open meespeelochtenden! Van maandag 9 t/m vrijdag 13 oktober tussen 9.30 uur en 11.30 uur kunnen kinderen van anderhalf tot vier jaar komen meespelen. En terwijl uw kind lekker speelt, kunt u kennismaken met de Bieënkorf.
 
De peutergroep is voor kinderen van 2-4 jaar. Deze groep is gericht op het spelenderwijs stimuleren van de ontwikkeling. In groepen van dezelfde leeftijd worden de peuters alvast voorbereid op de basisschool. Ze leren kleuren, vormen en emoties te herkennen en de motoriek te verbeteren. Ook ontwikkelen ze hun sociale vaardigheden en ze leren hun gevoel uit te drukken in woorden. Peuterwerk levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling. Eventuele achterstand wordt verminderd en het bevordert gelijke kansen.
 
Komt u gezellig langs met uw kind? Wij maken graag kennis met jullie!
 
De meeste ouders komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag voor de kosten van de opvang. Als u hier niet voor in aanmerking komt, is er vanuit de gemeente Olst-Wijhe een speciale tegemoetkomende regeling.
 
Ook ouders die geïnteresseerd zijn in de opvang voor kinderen van 0-2 jaar zijn deze week van harte welkom om zich te laten informeren.
 1. Sitemap